Marketing Report
[MarketingReport Radio] Kiki Maaskant over ACT.agency podcast

[MarketingReport Radio] Kiki Maaskant over ACT.agency

Kiki Maaskant is Managing Director en partner van ACT.agency. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over de start van het bureau, dat is ontstaan uit de fusie van Content Matters en Epidemie.

Kiki Maaskant: “Wat je ziet in de markt: je hebt de traditionele reclamebureaus en je hebt veel gespecialiseerde bureaus zoals socialmediabureaus of contentbureaus. Maar je mist eigenlijk de omgekeerde aanpak. We worden elke dag beïnvloed en getarget door influencers. Maar wanneer ben je nog geloofwaardig en wanneer maak je het verschil? Wij zagen dat we als contentbureau de creatieve tak een beetje misten en we wisten dat Epidemie nog wel wat digitalisatie kon gebruiken. Toen zijn we gaan praten en nu kunnen we samen veel meer bieden aan onze oude en ook nieuwe klanten.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 april 2023 terug:

www.act.agency

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief