Marketing Report
[MarketingReport Radio] Kim Nieuwenhuijs (code d'azur) over diversiteit op de werkvloer podcast

[MarketingReport Radio] Kim Nieuwenhuijs (code d'azur) over diversiteit op de werkvloer

Kim Nieuwenhuijs is Creative and Culture Director bij code d'azur. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over haar rol als Culture Director. 

Kim Nieuwenhuijs: "Sinds twee jaar hebben wij onze eigen DE&I Task Force. Dat is ontstaan tijdens Black Lives Matter omdat we het belang van diversiteit intern hoog op de lijst wilden zetten. Maar ook de diversiteit op de werkvloer. Wij zijn een digitaal reclamebureau dus je kan je voorstellen dat dat vanuit origine meer een masculine vakgebied is. Zo hadden we veel mannelijke werknemers, maar inmiddels zitten we bijna op 50-50. Ook heb ik een internship program opgezet voor de jonge generatie. Hier zie je dat steeds meer developers en UX-designers vrouw zijn in plaats van man. Ik geloof heel erg in mannen komen van mars en vrouwen komen van venus, maar samen ben je ying-yang en kan je bergen verzetten. Dus ik denk dat je allebei nodig hebt om het beste werk te kunnen leveren."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 maart 2023 terug:

www.codedazur.com

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.