Marketing Report
[MarketingReport Radio] Marieke van Balen over AirFryday

[MarketingReport Radio] Marieke van Balen over AirFryday

Marieke van Balen is Marketing & Innovation Director Benelux bij snackmerk Van Geloven, bekend van onder meer Mora. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt ze over de Mora-campagne rondom AirFryday.

Marieke van Balen: "Ik ben verantwoordelijk voor marketing en innovatie voor retail en de foodservicemarkt. Dat doen we met merken als Mora. Met Mora zijn we al langer actief met een assortiment dat geschikt is voor airfryer-bereiding. We willen daar verder in groeien en zien daar mogelijkheden voor bij de jongere doelgroep. Vrijdag is voor veel mensen de ideale snackdag. Die inzichten hebben we aan elkaar gekoppeld: je hebt de airfryer en de friday: toen ontstond AirFryday als lekkere en makkelijke start van het weekend."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 november 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

[Interview] Chiel den Otter over AirFryday-campagne Mora: iedereen heeft recht op een lekkere snack

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief