Marketing Report
[MarketingReport Radio] Marjolein Vendrig over Bever podcast

[MarketingReport Radio] Marjolein Vendrig over Bever

Marjolein Vendrig is Marketing Director bij outdoor-winkel Bever. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt ze over haar bedrijf en de rol van alle medewerkers.

Marjolein Vendrig: "Bij ons, net als bij elk bedrijf, ben je als marketeer bezig met wie je bent als merk en hoe je dat wilt uitdragen. Natuurlijk verschillen de activiteiten en wat je ermee doet wel. Wij nemen de positie van buitenspecialist in. Bij ons zit hem dat ook echt in de mensen die er werken. Van de winkels tot aan de inkoop en de marketing heeft iedereen een passie voor buiten. Dat is mooi om te zien, maar wat je er ook uithaalt is dat juist doordat er zoveel ervaring zit in de organisatie, wij precies weten wat je nodig hebt voor buiten...

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 november 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.