Marketing Report
[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen podcast

[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen

Martin Westerlaken is marketingmanager van drie merken bij opleider Schouten & Nelissen. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de ontwikkelingen bij zijn bedrijf. 

Martin Westerlaken: "Schouten & Nelissen is een familiebedrijf, wat voor een heel interessante dynamiek zorgt. We zijn momenteel enorm in beweging; er spelen twee grote veranderingen. Eind deze maand wordt het hele nieuwe corporate merk Schouten & Nelissen met het bijbehorende house of brands gelanceerd, ook vanuit een stuk ondernemerschap. Daarnaast wordt het laatste productmerk geherpositioneerd in de markt gezet. Dat is het merk waar vanuit nu alle opleidingen en trainingen worden gegeven. Dat is Schouten & Nelissen University of Applied Sciences. Het krijgt een nieuwe naam en een herpositionering als SUAS. We gaan de bestaande trainingen verbreden en opnieuw in de markt zetten met de nieuwe naam en url."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 januari 2022 terug:

www.sn.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

 

Lees ook:

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat

[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken

[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief