Marketing Report
[MarketingReport Radio] Monique Amse over Talent This Way podcast

[MarketingReport Radio] Monique Amse over Talent This Way

Monique Amse is directeur bij Mediastages en Talent this Way. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het platform voor mediavacatures en de lancering daarvan.

Monique Amse: “We verzorgen stages in de media voor heel Nederland en leggen de link tussen de studenten en bedrijven. Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest. Het Mediapark heeft allerlei plannen voor de toekomst, waaronder een campus, en we kregen de vraag of we dat wat we doen voor stages, niet ook kunnen doen voor mediavacatures. Dat is Talent This Way geworden. Bureau 0930 heeft een campagne voor ons gemaakt om het platform te lanceren.”

Monique gaat ook in op het grote netwerk van de afgelopen tientallen jaren en de situatie op de arbeidsmarkt in de mediabranche.

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 februari 2023 terug:

www.mediastages.nl

www.talentthisway.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.