Marketing Report
[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman over de FM-frequentieveiling podcast

[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman over de FM-frequentieveiling

Rogier Bruggeman, CEO bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

 

Rogier Bruggeman: "Vandaag natuurlijk groot nieuws. College van beroep heeft uitspraak gedaan inzake de veiling van de FM-frequenties op de radio en hebben aangegeven de argumentatie grotendeels te volgen, wat betekent dat de veiling doorgaat. Er komen komend jaar slechts twee geclausuleerde kavels en dat zijn kavels die over het algemeen iets minder geld hoeven te kosten dan de open kavels waarop je mag doen wat je wilt. Dat is voor Nederlandse muziek en voor nieuws. Vanuit de bureauwereld is het wel leuk dat de radiowereld weer eens een beetje op de schop gaat. Wij vinden het erg leuk om te zien wat er gaat gebeuren en of er nieuwe toetreders komen. De kans is groot dat DPG onder meer naast Qmusic nog voor een aantal andere kavels wil gaan. Er zit ook een maximering op van maximaal drie zenders, wat betekent dat Talpa er sowieso één moet inleveren."

 

Rogier gaat ook in op de fusie tussen RTL en Talpa en het commercieel beleid voor 2023. 

 

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 december 2022 terug:

 

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

 

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief