[MarketingReport Radio] Tamara Couperus over Crocodile Agency

[MarketingReport Radio] Tamara Couperus over Crocodile Agency

Tamara Couperus is oprichter van Crocodile Agency. Eerder deed ze management van mensen als Anno Nooshin en Geraldine Kemper. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt ze over haar bureau.

Tamara Couperus: “Drie jaar geleden ben ik Crocodile Agency begonnen en heb alle frustraties en alles wat ik tegenkwam in de business in het bedrijf gestopt om te kijken hoe we het anders kunnen doen. Inmiddels werken we samen met mooie klanten als Unilever en L’Oréal. We werken ook met verschillende artiesten en influencers. Wat ik eerder meemaakte, was dat de briefing vanuit een reclamebureau heel standaard was of nier paste bij de persoon die ik vertegenwoordigde. Wij proberen dat anders te doen door de talenten al te betrekken bij het creatief proces.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 november 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.