Marketing Report
[MarketingReport Radio] Tom Roessen over de vernieuwde positionering van HACO Wonen & Slapen podcast

[MarketingReport Radio] Tom Roessen over de vernieuwde positionering van HACO Wonen & Slapen

Tom Roessen is online marketeer bij HACO Wonen & Slapen. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de vernieuwde positionering en huisstijl van HACO Wonen & Slapen.

Tom Roessen: "Naar aanleiding van onderzoek zijn we erachter gekomen dat voornamelijk vrouwen de beslisser zijn in het aankoopproces. Vandaar dat we voor de nieuwe huisstijl de keuze hebben gemaakt voor blauw en roze. En bijvoorbeeld ook voor een schrijfletter. Met een nieuwe huisstijl komt ook een nieuwe positionering. Vroeger hadden we niet echt een bepaalde doelgroep. We focusten ons op mannen en vrouwen tussen de 18 en 88 jaar. Nu zijn we veel meer aan het segmenteren en focussen we ons echt op een specifieke doelgroep, namelijk vrouwen tussen de 25 en 54 jaar. En die vallen op blauw en roze."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 april 2023 terug:

www.haco.nu

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.