Marketing Report
[Interview] Liedewij Hentenaar over Audify en de Audio Academy tv

[Interview] Liedewij Hentenaar over Audify en de Audio Academy

Liedewij Hentenaar is directeur van Audify. We spreken haar over de ambities van Audify en de start van de Audio Academy.

Liedewij Hentenaar: “De audiomarkt is volop in beweging, niet alleen aan de radiokant, maar ook aan de podcast- en platformkant. Daardoor zijn er ook veel meer mogelijkheden om te adverteren rondom audio. Audify stelt zich met een actief bestuur zowel op als kennisplatform als initiator van producten en diensten. Zo start de Audio Academy in het najaar. We zien dat zowel strategen als adverteerders wel veel weten van audio, maar er is zoveel bijgekomen. Via interactieve leermodules starten we onze academy.”

Kijk dit boeiende interview hier:

www.audify.nl

nl.quadia.com

Kijk ook:

[Interview] Herman Dummer over Dutch Media Week

[Interview] Mariëlle Krouwel over de branding van de NN Group

[Interview] Aart Lensink over LVB becoming iO

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij hebben een challenger brand-mentaliteit die we nooit kwijt willen

[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

 

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.