[Marketing Report TV] Mariëlle Besselink: Global probeert adverteerders echt te verrassen

[Marketing Report TV] Mariëlle Besselink: Global probeert adverteerders echt te verrassen

Mariëlle Besselink is Sales Director bij Global Media & Entertainment, bekend als grote speler in de markt van outdoor advertising. Te gast bij Marketing Report TV vertelt ze over het portfolio van het bedrijf, de NS-concessie en de mogelijkheden van DOOH. 

Mariëlle Besselink: “We hebben out-of-home-objecten, dus de traditionele posters, en digitale out-of-home, dus schermen. Met digitaal zijn we acht jaar geleden heel klein begonnen, en inmiddels is digitale groter dan de traditionele out-of-home. We hebben net de NS-concessie gewonnen, of liever gezegd teruggekregen. Digitale objecten kunnen we natuurlijk ook interactief maken.”

Ze vertelt onder meer over het kapitaliseren van spectacles, hoe ze te werk gaan om adverteerders te verrassen met originele ideeën en de rol van duurzaamheid bij outdoor advertising.

Kijk dit interview hier:

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl


Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.