VIA: Rogier IJzermans Most Valuable Player

VIA: Rogier IJzermans Most Valuable Player

Branchevereniging VIA Nederland heeft Rogier IJzermans (Ace) benoemd tot Most Valuable Player, Renee van den Oetelaar (Boomerang Agency) is uitgeroepen tot Rookie of the Year en Mary Hoogerbrugge tot VIA Legend.

VIA Nederland heeft de uitreikingen gedaan tijdens het Legend Diner in de Rode Hoed te Amsterdam. De avond stond geheel in het teken van mensen die in het verleden, heden en in de toekomst een belangrijke bijdrage hebben geleverd en leveren aan de ontwikkeling van het marketingvakgebied.

In 2006 organiseerde branchevereniging VEA voor de eerste keer het Legend Diner en reikte de Legend-prijs uit aan Giep Franzen.

De VIA Legend-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan vak-iconen die over een langere periode veel voor hun bureau(s) hebben betekend en daarnaast op een uitzonderlijke en inspirerende wijze hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het marketingvakgebied.

Mary Hoogerbrugge is de eerste vrouw die benoemd is tot VIA Legend. Mary Hoogerbrugge begon in 1994 haar loopbaan als wetenschappelijk medewerker bij Giep Franzen en treedt nu als VIA Legend in zijn voetsporen. Mary Hoogerbrugge is merkspecialist bij De Positioneerders.

Ze heeft met haar onderzoek over de meetbaarheid van de werking en effectiviteit van marketing & communicatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de Effie Awards en het SWOCC.

Saskia Baneke, directeur van VIA: “Mary is een strijder en belangrijke speler voor de groei en ontwikkeling van de branche en daarmee een geweldige bron van inzicht en inspiratie.”

Na de fusie tussen de brancheverenigingen VEA en IAB in 2021, heeft VIA dit jaar de doelgroep uitgebreid door zich te richten op een breder vakgebied, namelijk dat van creatie, media, tech én data.

Most Valuable Player

Voor het eerst is de VIA Most Valuable Player Award, een prijs speciaal voor vakgenoten die binnen hun vakgebied het afgelopen jaar een belangrijke rol hebben gespeeld. Rogier IJzermans is oprichter van het bedrijf ACE en heeft daarmee in korte tijd een jong, fris en veelbelovend netwerk opgebouwd waarin iedereen Rogier IJzermans roemt als sympathieke leider.

Bij Rogier IJzermans gaat alles in hoog tempo, maar alles op niveau, van hoge kwaliteit én met aandacht voor de mens. Zo heeft hij indruk gemaakt als mede-initiatiefnemer van de tribute documentaire voor Igor Milder. Hij volgt hiermee Darre van Dijk op.

Rookie of the Year

De Rookie of the year wordt uitgereikt aan een persoon die al op jonge leeftijd een onuitwisbare indruk bij iedereen om zich heen achterlaat. Renee van den Oetelaar is de vrouw die aan het roer staat van Boomerang’s nieuwste agency binnen de het netwerk: Boomerang FT.

Gedreven door passie, loopt Renee van den Oetelaar altijd voor op de trends. Bij Boomerang FT heeft ze een plek gekregen waar ze haar inspiratie heeft omgezet in strategie en nieuwe way of workings: geïnspireerd op en met de next gens. Als Rookie of the Year mag Renee een jaar lang deel uitmaken van het VIA bestuur. Renee van den Oetelaar volgt Charley Peereboom op.

www.vianederland.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.