Marketing Report
MassMovement: rebranding naar full service bureau

MassMovement: rebranding naar full service bureau

MassMovement heeft bekend gemaakt zich voortaan als full service bureau te profileren: strategisch, creatief en technisch, met de focus op resultaat. Het bedrijf wil zich onderscheiden van veel andere bureaus door strategie, concepting, development, community management en advertising vanaf moment één te mixen.  Een werkwijze die onderdeel is van de een heruitgevonden merkidentiteit. Daarbij heeft MassMovement een ander logo en een andere pay-off geïntroduceerd: Mixen. Maken. Raken.

Met het aannemen van developers, content- en community managers, videospecialisten en een strateeg, zijn de projecten van MassMovement complexer en interessanter geworden. Met haar team kan het bedrijf efficiënter en effectiever waarde toevoegen in projecten. De video in de merkcampagne sluit beter aan bij de conversieboodschappen. De inkoop van media sluit naadloos aan op het werk van de community manager. En haar zelfgebouwde e-commerceplatform heeft er baat bij dat we ook het CRM-systeem gekoppeld kan worden. 

Omdat MassMovement de techniek in huis heef, is ze in staat klanten meer te ontzorgen en sneller werk te leveren. Bovendien zijn ze sparringpartner waar het gaat om innovatie. Zij zitten dicht op de klant en doen alles samen met hen om met elkaar te kunnen groeien. Altijd met het scherpe oog voor resultaat dat in haar digitale DNA zit.

Sinds twee jaar heeft Merlijn Hoek zich als Head of Strategy and Operations bij de directie van MassMovement gevoegd. Om het bureau naar een volgende stap te brengen, werd een andere werkwijze geïntroduceerd, waarbij de focus ligt op samenwerken en kwaliteit om alle expertises te laten versterken.

Merlijn Hoek, Head of Strategy and Operations: "Wat wij doen, hoe wij dat doen en waar wij voor staan, moest goed naar voren komen. Dat ons werk sterker wordt door samen met de klant disciplines te mixen, was leidend. De manier waarop je dat terugziet in het logo, vind ik heel knap gedaan. De pay-off Mixen. Maken. Raken is de kern van wat we doen en hoe we het doen. Het mixen van disciplines doen we natuurlijk niet zomaar, het gaat uiteindelijk om het resultaat dat we met onze klanten behalen. Wij maken werk om te raken."

Zie ook: [Interview] Aadjan de Groot en Merlijn Hoek: Digital zit in ons DNA, daar ligt onze focus

www.massmovement.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieAbonneer je op onze nieuwsbrief.