Marketing Report
Medewerkers Mediatic mede-eigenaar pr- en contentmarketingbureau nieuws

Medewerkers Mediatic mede-eigenaar pr- en contentmarketingbureau

Via een kersverse stichting administratiekantoor (STAK) kunnen werknemers in vaste dienst bij Mediatic een aandeel nemen in het Amsterdamse bureau voor pr en contentmarketing. Hiermee stimuleert Mediatic de betrokkenheid en ondernemerschap van haar medewerkers.

Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic. “Ondernemerschap is een van de drie kernwaarden van onze organisatie. Op deze manier geven we daar extra invulling aan; onze werknemers kunnen nu echt een stukje van het bedrijf in handen krijgen. Dit benadrukt hun vertrouwen in ons mooie bureau.”

“Zonder goede mensen zijn we niks, we doen er daarom alles aan om het talent dat we hebben te behouden, zowel vanuit het management als collega’s onderling. Mede hierdoor scoren we volgens Great Place to Work al jaren erg hoog op het thema kameraadschap. Dankzij de participatieregeling zijn we nog meer één organisatie en een nog waardevoller bureau om voor te werken en trots op te zijn.”

Volgens Dennis Mensink uiten meer medewerkersverantwoordelijkheid en -betrokkenheid zich in een betere en duurzame dienstverlening. Hierdoor groeit het bureau ook aan de voorkant doordat partijen die er hetzelfde over denken, zich aangetrokken voelen tot het bureau, zo denkt de oprichter.

www.mediatic.eu

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.