Marketing Report
MediaLab sluit partnerschap met Deense AV-specialist In-Site nieuws

MediaLab sluit partnerschap met Deense AV-specialist In-Site

MediaLab begint 2023 met het sluiten van een partnerovereenkomst met het Deense bedrijf In-Site, Avid-specialist en een belangrijke leverancier voor de audiovisuele sector in Scandinavië.

Door samen de markt op te gaan, versterken beide partijen hun marktpositie in Europa en kunnen ze klanten in de media-industrie nog beter van dienst zijn met een allround-oplossing voor audiovisuele software.

Hardwareoplossingen

In-Site is gevestigd in de Deense hoofdstad Kopenhagen, en is ontstaan door de verzelfstandiging van de lokale branche van Avid Technology. In-Site heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van diensten in combinatie met hardwareoplossingen.

Nicolaj Steffensen, Managing Director bij In-Site: “De digitale tool van MediaLab is een zeer interessante aanvulling op ons productportfolio. De interface is gebruiksvriendelijk en het centraal kunnen opslaan van media is precies wat onze klanten zoeken bij het productieproces van mediacontent.”

Europees partnerprogramma

De overeenkomst is onderdeel van het partnerprogramma waarmee MediaLab vorig jaar is gestart. Na eerdere partnerships met ADTV in Polen en DigiNet in België, volgt met In-Site nu ook Scandinavië.

Hans de Heus, CEO bij MediaLab: “Wij hebben al een sterke positie in de Benelux, en door samen te werken met andere partijen kunnen wij de hele Europese broadcasting- en media-industrie voorzien van de beste oplossing voor het distribueren, reviewen en opslaan van mediacontent.”

www.medialab.co/nl

www.in-site.tv

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.