Marketing Report
MediaMonks neemt Italiaans creative content marketing agency Miyagi over

MediaMonks neemt Italiaans creative content marketing agency Miyagi over

Miyagi is opgericht in 2013 door vijf partners: Francesco Bragonzi, Francesco Menichini, Tommaso Marucchi, Felice Arborea en Giuseppe Azzone. Het bureau, gevestigd in Milaan en met 70 experts, is gespecialiseerd in social media management en digital experience content strategie en werkt voor klanten zoals Campari Group, Danone, Luxottica, Red Bull en Xiaomi.

Met de Italiaanse visie en oog voor design, mode en luxe versterkt Media.Monks haar end-to-end offering in de Europese markt. Samen met de content, data en digitale media experts telt Media.Monks nu een team van 100 digitale experts in Italië.

S4Capital Executive Chairman Sir Martin Sorrell: “Het is fantastisch om  Francesco, Tommaso, Felice, Giuseppe en Francesco bij Media.Monks en S4Capital te verwelkomen. We kijken er naar uit door te bouwen aan een sterk Content, Data & Digital Media team in Italië. Met het indrukwekkende succes van Miyagi in Europa verbreden we onze basis in West Europa.”

Victor Knaap, CEO Media.Monks EMEA en S4Capital Executive Director: “Met Miyagi wordt onze Content practice significant uitgebreid in Italië. Samen kunnen met onze creatieve, productionele en social capabilities meteen aan de slag op onze Italiaanse klanten. Daarnaast lijkt het management en werk van Miyagi erg op dat van Media.Monks een aantal jaren terug. We konden het meteen goed met elkaar vinden. Met bijna 100 Monks in de Italiaanse markt, en met de focus op digital creative craft weet ik zeker dat we samen mooie dingen zullen realiseren.”

Francesco Bragonzi, mede oprichter van Miyagi: “We zijn ontzettend blij om ons als Miyagi bij Media.Monks te voegen en we kijken er naar uit om het disruptieve model ook hier in Italië verder uit te rollen. Het was een unieke kans om ons bij een bedrijf te voegen dat dezelfde visie deelt, die we al sinds onze oprichting met veel passie uitvoeren. We kunnen niet wachten om met dit fantastische avontuur te beginnen. Daarnaast moeten we niet vergeten dat de ongelofelijk getalenteerde mensen die bij Miyagi werken dit ook allemaal mogelijk hebben gemaakt. Samen met hen vieren we dit feestelijke moment en het begin van de rest van de reis natuurlijk.”

www.miyagi.it
www.mediamonks.com
www.s4capital.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief