Megawatt Fieldmarketing timmert hard aan de internationale weg

Megawatt Fieldmarketing timmert hard aan de internationale weg

Met campagnes voor merken als Netflix, TikTok, Samsung en The Coca-Cola Company brengt Megawatt Fieldmarketing ook internationaal merken tot leven. Een jaar geleden kregen ze steeds meer aanvragen voor campagnes in het buitenland en hun internationale ambitie begint nu echt vorm te krijgen.

Internationale ambitie

Richard Dillen, Co-owner van Megawatt Fieldmarketing: "Begin 2022 spraken we naar elkaar uit dat we onze internationale ambitie wilden gaan verwezenlijken. Na corona werd dat voor ons veel makkelijker. Steeds meer merken werden internationaal aangestuurd waardoor ik ineens met marketingmanagers uit heel Europa aan de telefoon hing. Het is voor hen natuurlijk duurzamer én veel effectiever qua budget om bij ons één campagne te laten produceren die wij door heel Europa uitzetten als roadshow. En dat we steeds vaker op een internationale shortlist komen te staan is natuurlijk super. We worden internationaal opgemerkt en gaan vol gas onze ambities achterna."

Duurzamer én effectiever

Dankzij het netwerk waar Megawatt Fieldmarketing in opereert zijn ze niet genoodzaakt om internationale kantoren te openen. Ze produceren vanuit Nederland en sturen standaard een senior projectmanager mee de grens over. . 

Afgelopen jaar stond Megawatt al met grote campagnes in Valencia en Madrid voor Levi’s Youth, in België en Frankrijk voor HelloFresh en in Berlijn met H&M. 

www.megawatt.agency/nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.