Marketing Report
Megawatt lanceert grootste grijpmachine ter wereld voor Samsung nieuws

Megawatt lanceert grootste grijpmachine ter wereld voor Samsung

Afgelopen week lagen de smartphones, watches, tabs en buds in Utrecht voor het grijpen. Letterlijk. Megawatt Fieldmarketing ging de samenwerking aan met Samsung en creëerde veel buzz met de activatie van de allernieuwste Galaxy Z Flip 4. Hoe? Ze lanceerden de grootste grijpmachine ter wereld.

Megawatt won afgelopen jaar de aanbesteding van Samsung en schoof met een gewaagd concept aan tafel. De grootste grijpmachine ter wereld produceren. Ze kozen een van de drukste locaties van Nederland: Hoog Catharijne in Utrecht. Een schot in de roos. Met als resultaat urenlange rijen met enthousiaste deelnemers, klaar om de dikste prijzen te grijpen.


Richard Dillen
, Co-owner van Megawatt Fieldmarketing: “Fijn dat we zoveel vertrouwen hebben gekregen om dit, op papier onmogelijk plan, tot leven te wekken.”

Richard Gravemaker, Account-Director van Megawatt: “Het is heel gaaf om hieraan te hebben meegewerkt én een heerlijke start van een mooie samenwerking tussen Samsung en Megawatt Fieldmarketing. Het is een droom voor iedere marketeer dat het merk zo gaat vliegen en we zijn mega trots op ons team.”

www.megawatt.agency

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.