Marketing Report
[MarketingReport Radio] Michael van Kerkwijk over travel retail en purpose bij De Combinatie van Factoren podcast

[MarketingReport Radio] Michael van Kerkwijk over travel retail en purpose bij De Combinatie van Factoren

Michael van Kerkwijk is mede-eigenaar van reclamebureau De Combinatie van Factoren, onderdeel van The Comet Group. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt hij over zijn bedrijf en de rol van purpose.

Michael van Kerkwijk: “Onze specialiteit is vanuit gedrag consumenten en doelgroepen in beweging brengen. We doen veel in travel retail, dus bijvoorbeeld wereldwijd op luchthavens, voor klanten als Mars, T-Mobile, SPAR en Bosch, met gereedschap voor de consument en de professional. In retail merken we dat de ondernemers bezorgd zijn over de energierekening, maar al langer loopt de discussie tussen winkels en online en de transformatie naar een combinatie van die twee. Met klanten zoeken we de juiste mix om het traditionele kanaal te bedienen en mensen ook hun weg te laten vinden online.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 december 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.