Marketing Report
[M]media-case: Suzuki Marine op Autoblog.nl nieuws

[M]media-case: Suzuki Marine op Autoblog.nl

Iedereen kent Suzuki wel van de auto’s, maar wist je ook dat Suzuki al veertien jaar marktleider in Nederland is van buitenboordwatermotoren? Het bedrijf schakelde het netwerk van [M]media in om extra aandacht te genereren voor dit bijzondere gegeven.

Autoblog, een premium platform op het gebied van Automotive met een uniek bereik van ruim twee miljoen bezoekers, was de juiste plek om de doelgroep te bereiken. De redactie van Autoblog heeft een branded content artikel geschreven. Het artikel heeft in totaal 5101 quality visits behaald en daarmee ruimschoots de KPI behaald.

Winactie

Daarnaast was er een winactie. Deelnemers konden twee toegangskaarten winnen voor HISWA te Water, waarbij Suzuki Marine zijn watermotoren presenteerde. De winactie is via Facebook gepromoot, wat mooie resultaten opleverde. Via deze weg zijn namelijk 78.515 mensen bereikt. In totaal kreeg de winactie 606 aanmeldingen.

Naast de inzet van branded content en socials, is display advertising geadviseerd aan de klant om meer bereik te genereren voor de campagne. De display banners draaide op het platform van Autoblog. Ook hier is een mooi resultaat behaald met 193.656 uitgeleverde impressies en een CTR van 0,20 procent, wat uitkomt op 389 clicks.

www.mmedia.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief.