Moolhuijsen, Benjamens en Hagendoorn organiseren Summer Masterclass voor bureaus

Moolhuijsen, Benjamens en Hagendoorn organiseren Summer Masterclass voor bureaus

30-06-2020 14:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 834 | Tags:

Fred Moolhuijsen en Rob Benjamens van B&BA bundelen de krachten met specialist Bert Hagendoorn voor een Summer Masterclass in augustus 2020. Het programma is gericht op creatieve ondernemers en de kans om het maximale uit het jaar te halen. De ontwikkelingen in de markt, organisatie en cultuur, financieel-economisch, positionering, pitches, business development en het aanpassen van producten en diensten worden behandeld.

De initiators besloten met een aanbod te komen dat past bij de huidige situatie, waar bureaus direct mee aan de slag kunnen om dit jaar zo succesvol mogelijk af te sluiten. De Masterclass wordt gegeven op een locatie net buiten Amsterdam, die ruimschoots voldoet aan de RIVM-voorschriften.

Succesvolle business

Tijdens het eerste dagdeel wordt een marktupdate met sectoren gegeven, waarna mogelijke aanpassingen van de eigen organisatie en cultuur, financieel-economische zaken en positionering aan bod komen. In het tweede dagdeel wordt ingegaan op pitches en business development, en wat de kansen zijn in het aanpassen van producten en diensten, waardoor het bureau succesvoller kan zijn.

Bert Hagendoorn: "We werkten al eerder samen en onze diensten zijn complementair: met al onze gebundelde kennis hebben we enorm veel aan boord. Ons hart ligt bij bureauwereld, vanuit de huidige besloten we deze ondernemers te helpen met een aanbod dat daar goed bij past."

Fred Moolhuijsen: “Het is zaak dat men sterker uit deze recessie komt dan men erin ging. Wij kijken nadrukkelijk ook naar de lessen die te leren zijn van internationale markten als de US en de UK. De relevantie van de creatieve industrie neemt alleen maar toe. Daar gaan we op inspelen”.

In totaal worden twee Masterclasses georganiseerd: de eerste vindt op de dinsdagmiddagen 28 juli en 4 augustus plaats, de tweede op de dinsdagmiddagen 11 augustus en 18 augustus. Meer info en inschrijven:

summermasterclassbureaus.eventbrite.co.uk
www.berthagendoorn.nl
dutchdigital.design

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.