Marketing Report
My Jewellery opent winkels in Leiden en Nijmegen

My Jewellery opent winkels in Leiden en Nijmegen

Het sieradenmerk My Jewellery opent op 17 en 24 april winkels in Leiden en Nijmegen. Roze velvet gordijnen, poefjes, neonletters en blokkeneilanden met sieraden: de shops krijgen de bij My Jewellery passende uitstraling. Daarbij worden organic hout en betonnen vloeren gecombineerd.

Sharon Hilgers, eigenaresse van My Jewellery: “Ondanks de moeilijke periode voor de retail de afgelopen tijd, blijven wij als merk geloven in de kracht van een winkelstraat. We weten zeker dat onze klanten weer meer gaan shoppen zodra het kan en willen daarom met ons unieke concept aanwezig zijn in de leukste steden van Nederland.”

Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. Sinds de eerste winkelopening in 2015 heeft My Jewellery vijftien boutiques geopend in grote Nederlandse steden. Daarnaast heeft My Jewellery ruim 300 partner stores in voornamelijk de Benelux. Ook buiten de Benelux is het merk te vinden en breidt zichzelf uit. Naast de winkels blijft My Jewellery actief waar het 10 jaar geleden begon, de online webshop en het eerste kleine onderkomen in Den Bosch.

Inmiddels zijn er ruim 300 medewerkers bij het bedrijf.

www.my-jewellery.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief