Marketing Report
MyMicro Group kiest voor The online company als digital marketing bureau

MyMicro Group kiest voor The online company als digital marketing bureau

MyMicro Group heeft The online company uitgekozen als strategisch partner voor onder andere ecommerce consultancy en executie, campagnes en conversiemanagement.

The online company is onderdeel van Candid waarbij binnen de groep van Candid-bedrijven ook de merkstrategie onder de loep wordt genomen.  Hierbij wordt er gekeken naar een optimale invulling van het merkenportolio om de ambitieuze groeidoelstellingen verder vorm te geven. Met webshops als Replacedirect.nl, Accu.nl, Fietsaccu.com en Twindis.com is

MyMicrogroup inmiddels in meerdere landen binnen Europa actief. Hiermee zijn ze een speler op het gebied van vervangingsproducten voor met name electrische apparaten en bedienen ze zowel de reseller, zakelijke als de particuliere eindgebruiker. Zij geven hiermee vorm aan hun geloof in een wereld waarin zo min mogelijk apparaten onnodig worden weggegooid. 

Michael Bottenheft, Head of Strategy bij The online company: "Micro Group is een enorm sterke speler in de markt van vervangingsproducten. Circulariteit zit in hun DNA en met hun diverse webshops dragen ze actief bij aan het verminderen van de wegwerpeconomie. We zijn er dan ook trots op dan we ze mogen helpen met hun merk- en ecommercestrategie om dit verhaal nog sterker naar voren te brengen en groei in Nederland en verder in Europa te accelereren. "

Jurrie Christians, CCO MyMicro Group: "Onze missie is e-waste reduceren en gebruikers langer plezier te laten beleven van electronische apparaten. Daarom vinden wij het belangrijk dat apparaten langer meegaan en minder snel worden weggegooid. Via onze succesvolle webwinkels ReplaceDirect, Accu.nl, Fietsaccu.com en Twindis.com dragen wij hieraan bij. In The online company hebben we een sterke digitale partner gevonden die onze internationale groeiambities kan helpen realiseren. Onze teams werken daarbij nauw samen, van het vormgeven van onze merkstrategie tot aan de dagelijkse ecommerce besturing."

www.theonlinecompany.com
www.candidgroup.nl
www.mymicrogroup.com

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief