NETGEAR kiest Lewis voor pr-activiteiten, influencers en social media

NETGEAR kiest Lewis voor pr-activiteiten, influencers en social media

NETGEAR heeft na een bureauoriëntatie LEWIS geselecteerd voor alle pr-activiteiten, influencer samenwerkingen en de creatie van social content. Netgear is specialist op het gebied van netwerktechnologieën voor thuis, zakelijke omgevingen en serviceproviders.
 
LEWIS werkt aan meer merkzichtbaarheid voor NETGEAR door een combinatie van verschillende pr-activiteiten, zoals persberichten, interviews en productreviews. Daarnaast zet LEWIS in op het creëren van bredere verhaallijnen met betrekking tot de oplossingen die NETGEAR biedt. Die verhaallijnen worden onder andere uitgezet door middel van newsjacking en product placement.
 
De campagne richt zich met name op consumenten en de MKB-markt. Naast de tech-media, waarin NETGEAR al goed vertegenwoordigd is, gaat LEWIS ook een nieuw publiek aanspreken door de pijlen te richten op een bredere lifestyle doelgroep.

Liam Baker, Marketing Manager Benelux bij NETGEAR: “LEWIS heeft een bewezen medianetwerk en het team heeft een brede technische achtergrond. Daarnaast spreekt de aanpak richting lifestyle pers en influencers ons erg aan.”
 
Vera Kops, Vice President van LEWIS Nederlan: "Door onze ervaring met zowel tech- als lifestyle-campagnes ben ik ervan overtuigd NETGEAR optimaal te kunnen ondersteunen op PR- en contentgebied. Het uitrollen van de campagne richting een consumentenpubliek is vrij nieuw voor NETGEAR. We zijn trots dat wij hierin het voortouw mogen nemen."

www.teamlewis.com
www.netgear.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.