Marketing Report
NH Media lanceert vernieuwde visuele identiteit nieuws

NH Media lanceert vernieuwde visuele identiteit

NH, de regionale omroep van Noord-Holland, is verhuisd van Amsterdam naar Hilversum en lanceert een vernieuwde visuele identiteit. Met de introductie van de vernieuwde huisstijl wil NH dichter bij de belevingswereld van de Noord-Hollander komen en een duidelijkere plek krijgen in het medialandschap.

Thuis in heel Noord-Holland

Het logo symboliseert het gesprek met de Noord-Hollander, de bron van alle verhalen. De N en de H zijn gevormd met speech bubbles. Deze tekstballonnen symboliseren het gesprek, de verbinding tussen de Noord-Hollanders en de verhalenvertellers van NH. Bij het logo hoort ook een pay-off: Thuis in heel Noord-Holland.
 
Om de visuele identiteit een vliegende start te geven volgt de gelijknamige campagne Thuis in heel Noord-Holland. De uitingen, met de journalisten van NH in de hoofdrol, zullen regelmatig te zien zijn op alle onlinemediakanalen en de tv-zender van de omroep.
 
David Vink, Algemeen Directeur/Bestuurder bij NH Media: "Onze Hilversumse locatie en aangescherpte positionering geven veel energie. Onze missie blijft onveranderd: wij bieden de mensen in de regio een onmisbare stem voor kleine en grote verhalen over ongemak, moed, blijdschap en zelfredzaamheid. NH is er voor Noord-Hollanders, door Noord-Hollanders."

www.nhmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.