NIBC kiest VENGEAN voor branding, communicatie en visual identity

NIBC kiest VENGEAN voor branding, communicatie en visual identity

NIBC heeft creative branding agency VENGEAN aangetrokken voor haar cross-channel branding, communicatie en visual identity. VENGEAN zal in nauwe samenwerking met NIBC het merk helpen verdere groei en toekomstaandeel te verwerven in binnen- en buitenland, voor zowel NIBC Corporate als NIBC Direct.

In lijn met NIBC’s strategie en purpose enabling ambitions by financing assets, ontwikkelde VENGEAN een portfoliostrategie, positionering, brand story, logo en visuele identiteit, die in een opvallende, modernere vorm de drive en het ondernemende karakter van de bank krachtig neerzet en daarbij NIBC in haar totaliteit verenigt onder één sterk beeldmerk. Ondertussen werken NIBC en VENGEAN samen aan verdere on- en offline communicatie en content voor de diverse B2B en B2C kanalen waarin NIBC actief is.

VENGEAN is een creative branding agency, eind 2021 opgericht door Andy Mosmans (CEO), Bram Holzapfel (ECD) en Cees-Jan (CJ) de Melker (ECD). Vanuit de missie igniting impact by energising enterprise, with a vengeance, helpt VENGEAN internationaal ondernemingen en organisaties meer toekomstaandeel te veroveren.

www.vengean.com

www.nibc.com

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.