Marketing Report
Nathalie Peters weg bij IPG Mediabrands

Nathalie Peters weg bij IPG Mediabrands

IPG Mediabrands maakt bekend dat Nathalie Peters  per 1 september 2019 haar functie als Head of Digital Transformation neerlegt. Na vijftien jaar diverse functies in het digitale domein binnen de groep te hebben vervuld, kiest zij ervoor haar carrière een nieuwe wending te geven.

Als Managing Director initieerde Nathalie de digitale bureaus: digilogue, Reprise, Cadreon (RTB) en Spring Creek (Social). Vanuit haar functie als Head of Digital Transformation bepaalde ze de digitale koers van de groep en bewaakte ze de implementatie. Daarnaast vervult ze ruim vijf jaar de functie van voorzitter van het IAB Nederland.

Ze heeft veelvuldig als het gezicht van IPG Mediabrands gefungeerd wat betreft digitale innovatie. Ze kent als geen ander de ontwikkelingen in het vak en schroomt niet om hier publiekelijk over te spreken. Ze wordt veel gevraagd in diverse nationale en internationale vakjury’s en als moderator bij congressen en events.

Nathalie Peters: ”Vanzelfsprekend is het afscheid nemen van IPG Mediabrands en van zoveel prachtige collega’s een grote en emotionele stap. We hebben een prachtig bedrijf met een unieke sfeer. Toch geeft het loslaten van deze zekerheid en comfort mij heel veel energie en daarom weet ik dat het goed is zo en dat de tijd rijp is voor iets nieuws, het ondernemerschap.” Details omtrent haar nieuwe uitdaging maakt ze in een later stadium bekend.

Onno Seelen, COO IPG Mediabrands: “Een vakvrouw in hart en nieren, gericht op de relatie en altijd focus op vernieuwing, Een overtuigende persoonlijkheid met een groot en waardevol netwerk. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat ze weggaat.”

Bekijk ons video-interview met Nathalie Peters hier.

www.ipgmediabrands.com

 

 

 

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief