Marketing Report
NaturNes Bio, Thrive en BartsBoekje lanceren platform KidsToGo.nl

NaturNes Bio, Thrive en BartsBoekje lanceren platform KidsToGo.nl

NaturNes Bio lanceert met strategisch partner Thrive (onderdeel van IPG Mediabrands) een contentpartnership met BartsBoekje onder de naam KidsTogo.nl.

Daarmee is een inspiratieplatform gelanceerd voor ouders met baby's en jonge kinderen die er graag op uit willen.

NaturNes Bios, dat onderdeel is van Nestlé, biedt biologische hapjes, tussendoortjes en maaltijdpotjes voor thuis en voor onderweg; alles voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters.

Willemijn Sanders, Digital Brand Marketeer van NaturNes Bio: "Vanuit de visie Natural Parenting wil ons merk ouders inspireren en stimuleren om leuke dingen te blijven doen. Want als kersverse ouder ben je niet ineens totaal anders, simpelweg omdat je vader of moeder bent geworden. Je bent nog steeds jezelf, met dezelfde interesses. Je wilt uit eten, reizen, of naar een festival gaan, het beste van alles, nu samen met je kindje! We zochten een manier om dit uit te dragen."

Uit onderzoek blijkt dat de huidige generatie kersverse ouders graag hun leven willen blijven leiden zoals ze dat deden voordat ze kinderen kregen. Ze integreren kinderen in hun leven, in plaats van hun leven aan te passen aan het ouderschap.

Josine Pelleboer
, Creatieve Content Consultant van Thrive: "Uit een enquête op Instagram blijkt dat 83 procent van de ouders graag op pad willen, maar niet goed weet wat ze kunnen ondernemen met hun kids. Vanuit de merkvisie en de inzichten ontwikkelde mediabureau Thrive het platformconcept KidsToGo.nl. Zo kan NaturNes Bio de relevante rol pakken om ouders te inspireren en faciliteren met tips en hotspots voor jou en je kinderen."

In BartsBoekje.com, een reis- en lifestyle platform, werd de partner gevonden om dit idee invulling te geven en de doelgroep te bereiken. 

Maartje Diepstraten
, oprichtster en eigenaar BartsBoekje.com: "Al bijna tien jaar schrijven we op BartsBoekje.com over eten, drinken, slapen en meer - kortom, the good life. Nu ik zelf een kindje heb, zijn mijn lezers met mij meegegroeid en voelt het als niet meer dan logisch om over hetzelfde ‘the good life’ maar dan mét kids te schrijven."

Tijdens de soft launch in mei zijn er meer dan 15.000 bezoeker op het platform geweest.

Credits:
Klant: Marlous Reijs, Willemijn Sanders | Bureau: Thrive – onderdeel van IPG Mediabrands & UM Studios | Account: Merel Koster | Strategie: Laurens van der Hulst | Strategie & Concept: Josine Pelleboer | Media: Marleen de Jonge | Partner: BarstBoekje - Maartje Diepstraten | Fotografie: Emma Peijnenburg

www.kidstogo.nl
www.bartsboekje.com
www.nestlebabyvoeding.nl
www.ipgmediabrands.com

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief