Marketing Report
Natwerk neemt Stick over: samen sterkste onafhankelijke bureau van Nederland

Natwerk neemt Stick over: samen sterkste onafhankelijke bureau van Nederland

Het Amsterdamse Natwerk heeft per 1 maart het Utrechtse Stick overgenomen. Met deze fusie hebben zij zich samengevoegd tot een creatief powerhouse voor merkstrategie, branding en campagnes.

Combinatie van creativiteit én ondernemen

Stick lanceerde onlangs de nieuwe campagne van siropen merk RAAK waar hetzelfde DNA als Natwerk naar voren komt. Beide bureaus weten creativiteit én ondernemen op een unieke manier te combineren. Marijn Peters, creatief directeur van Stick: “We hebben elkaar gevonden op deze eigenschap, wat heeft geleid tot een snelle start van de samenwerking.”

Sterkste onafhankelijke bureau van Nederland

Natwerk en Stick bevestigen hiermee de ambitie om samen het sterkste onafhankelijke bureau van Nederland te zijn. De bureaus delen het geloof in spraakmakendheid en effectiviteit. Jon Thissen, algemeen directeur Natwerk: “Met meer mankracht, competenties en faciliteiten tot onze beschikking zijn we beter in staat de behoeften en uitdagingen van de markt aan te vliegen. Onlangs breidde we ons team uit met twee nieuwe creatief directeuren, dat naast deze overname getuigt van onze ambitie om te groeien. Stick heeft dezelfde waarden als Natwerk. Dus tijd om de handen ineen te sluiten en Stick te zien als een verlengstuk van Natwerk's ambities en missies. We kijken er naar uit om onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden voor succes.” 

Spraakmakende, effectieve campagnes

Het creatieve en strategische gewicht dat Stick meebrengt, zorgt ervoor dat Natwerk huidige klanten als Dirk, Lebara, Netflix, Tikkie, Younited en Ace & Tate nóg beter kan ondersteunen. Met spraakmakende én effectieve campagnes. Voor Stick betekent dit dat klanten vanaf nu kunnen profiteren van alles wat Natwerk in huis heeft: talentvolle mensen, een eigen productiehuis en inhouse PR. 

Stick blijft voorlopig actief onder haar eigen merknaam en zal haar intrek nemen in het pand van Natwerk in Amsterdam. 

www.natwerk.nl

www.stick.nl
    

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief