Marketing Report
Netatmo kiest En Serio voor Nederlandse pr-activiteiten

Netatmo kiest En Serio voor Nederlandse pr-activiteiten

Na een volledig digitaal pitchproces deze zomer heeft Netatmo gekozen voor tech pr-bureau En Serio. Het bureau zal zorgen voor de pr-activiteiten in Nederland. Netatmo is een vooraanstaande Franse leverancier van smart home-oplossingen die bijdragen aan een veiliger en comfortabeler huis. In 2018 werd Netatmo deel van de Legrand Group, een bedrijf n elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

En Serio zal Netatmo helpen om de merkbekendheid van zijn producten onder Nederlandse bedrijven en consumenten een boost te geven. De start van hun samenwerking valt samen met de lancering van de Netatmo Smart Video Doorbell deze maand. De pr-activiteiten variëren van het onderhouden van mediarelaties tot het organiseren van influencer-campagnes en testprogramma’s.

Eric Dragt, oprichter van En Serio: "Volgens recent onderzoek door Multiscope groeide de Nederlandse markt voor smart home-producten vorig jaar met maar liefst 40 procent. Er is duidelijk sprake van een gezonde vraag naar smart home-producten. We zijn enorm blij om een vooraanstaand merk als Netatmo te helpen om Nederlandse huishoudens én bedrijven slimmer, veiliger en comfortabeler te maken."

Edwin Aartman, regional sales manager Benelux bij Netatmo: "De Nederlandse regio is een groeimarkt waarin er een behoorlijke interesse is naar smart home-systemen. Mensen willen steeds meer duurzame en innovatieve smart home-producten in huis hebben. Netatmo kan daar een belangrijke rol bij spelen. Het doet ons dan ook een genoegen om samen te werken met En Serio. Het bureau zal ons helpen om onze doelen in Nederland te realiseren."

www.enserio.nl
www.netatmo.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.