Marketing Report
New Business Radio maakt programma met Marketing Report

New Business Radio maakt programma met Marketing Report

New Business Radio begint deze week met Marketing Report. Het programma over innovatie in media, creatie en data is elke derde dinsdag van de maand te horen op de zakenzender.

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga (Creative Marketeer en mede-eigenaar bij Media Meetings & Magazines) en sidekick Bas Vlugt (oprichter van Nederlands MediaNetwerk) bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie.

In de eerste uitzending zijn marketingstrateeg Mark de Kock, Marvin Jacobs (Creative Director audio agency Airborne) en Marleen Hemmer de Haan te gast. Marleen Hemmer de Haan beëindigde haar vaste baan als conceptmanager bij event agency Fjuze en startte haar eigen bedrijf Leentjes Poeder Pret, dat inmiddels meer dan 1500 verkooppunten heeft.

Marketing Report wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van marketingplatform Marketing Report en datagedreven marketingbureau‎ MediaScience.

Peter Wybenga: "Ik verheug me geweldig op dit nieuwe programma op New Business Radio. Marketing Report wordt prettig informatief, vrolijk van insteek, pittig als het moet en spraakmakend wanneer het kan.” 

René Zeedijk, founding partner MediaScience: “Bij MediaScience geloven wij dat echte impact komt door de combinatie van media, creatie en data. Dat Peter en Bas nu samen een radioprogramma starten met precies deze onderwerpen als uitgangspunt vind ik geweldig. Wij verbinden ons dan ook graag aan Marketing Report, want het delen van deze kennis voor en door marketeers uit het vak is ons gezamenlijk doel.”

Marketing Report is vanaf dinsdag 19 februari elke derde dinsdag van de maand, tussen 19:00 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (onder meer via iTunes en Spotify) en op de site van Marketing Report.

www.marketingreport.nl
www.mediascience.nl
www.newbusinessradio.nl

  

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieAbonneer je op onze nieuwsbrief.