Marketing Report
Nick Maas en Lotte van Etten naar N=5 nieuws

Nick Maas en Lotte van Etten naar N=5

Creatief Nick Maas (onder andere Accenture Song) en producer Lotte van Etten (onder andere Creative Animal) starten bij N=5 om de visie van het bureau te versterken met hun digitale ervaring.

De twee krachten gaan aan de slag bij het bureau dat groeit samen met opdrachtgevers als ABN AMRO, KVK, De Consumentenbond, Melkunie, Slachtofferhulp Nederland en Holland & Barrett.

Thijs Bontje, creative partner N=5: "Met Nick halen we iemand in huis die is opgevoed bij DDB, en gegroeid is bij Accenture. Daarmee slaat hij een brug tussen advertising en de kansen die de nieuwe wereld biedt. Zijn ervaring met de combinatie van creativiteit en nieuwe technologie sluit perfect aan bij onze nieuwe koers. 

Nick Maas

Nick Maas: "Bij N=5 werken is iets dat al jaren op m’n verlanglijstje stond, vanwege hun mooie mix aan sterke merkcampagnes en frisse ideeën. Ik kijk ernaar uit om mijn persoonlijke voorliefde voor alles dat alleen werkt als de stekker of ethernetkabel is aangesloten aan die mix toe te voegen."

Ook op productie vlak krijgt het bureau versterking. Anna Bosscher, Managing Operational  Director N=5: “Met de komst van Lotte  bouwen we verder aan het interne productiehuis binnen N=5. Zodat we met oog voor inhoud en kwaliteit voor alle  mogelijke technieken en mediakanalen nog efficiënter produceren.” 

Lotte van Etten

Lotte van Etten: "Met mijn achtergrond in televisie en contentproducties heb ik bij N=5 een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Waarbij ik als producer mijn ervaring in advertising kan vergroten en mijn kennis op content en publishing kan toevoegen. Daar kijk ik erg naar uit!"

www.nis5.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.