No Fairytales komt met productinnovatie: ingevroren burrito’s

No Fairytales komt met productinnovatie: ingevroren burrito’s

No Fairytales breidt het assortiment uit met een primeur in het diepvriesschap: de vries-verse Burrito. Een gezonde, kleurrijke maaltijd die binnen een handomdraai op tafel staat.

De Burrito komt in drie smaken: Chili Sin Carne, BBQ Chicken en Smokey Beef. Alle drie de burrito’s bevatten minimaal 58 procent groenten en zitten vol goede voedingsstoffen en vezels. Daarmee is het een gezonder alternatief voor een reguliere burrito. Stap voor stap hoopt No Fairytales in elke categorie van Nederlandse supermarkten gezondere opties te bieden.

Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales: “We hebben in Nederland veelal een ongezonde associatie met diepvriesproducten. Dat is jammer, want in de diepvries kunnen we vitaminen en mineralen juist heel goed bewaren! Met de Burrito willen we het vriesschap weer positief onder de aandacht brengen en mensen een heerlijke, verse en makkelijke comfortfood bieden.”

De producten zijn sinds 28 februari voor 2,99 euro te koop in de Albert Heijn. Vanaf 7 maart ligt de Burrito ook in de schappen van PLUS. Na ongeveer vijf minuten in de magnetron en 20 minuten in de oven is het product klaar om te eten.

We hielden onlangs een interview met Bernadette Kooijman, klik hier om dit te lezen

www.nofairytales.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.