Marketing Report
Ocean X Mud Masters 2023: modderige vrijmibo voor de marcom-industrie nieuws

Ocean X Mud Masters 2023: modderige vrijmibo voor de marcom-industrie

Ocean Outdoor komt met een modderige vrijdagmiddagborrel voor de marketing/communicatie-industrie. Deze borrel is de afsluiter van een evenement waarbij verschillende teams men een stormbaan moeten afleggen.

Actieheld

Op 9 juni 2023 zal dit plaats vinden bij Mud Masters Haarlemmermeer, op hetzelfde terrein (het voormalige Floriade-terrein) waar ieder jaar ook dancefestival Mysteryland plaatsvindt. Mud Masters is een grote obstacle run, geïnspireerd op mariniersstormbanen.

Uitkijkpunt

Het 6 kilometer lange hindernisparcours is opgebouwd rond een 40-meter hoge piramide met 132 treden, dat normaalgesproken dienstdoet als uitkijkpunt voor vogelspotters, maar nu een van de spectaculaire obstakels vormt.

Andere klassiekers van Mud Masters zijn de valluikhindernis Execution, de glibberige Monkey Bars, een adrenaline-explosie bij de glijbaanhindernis Flyer, een eigen obstakel en meer modder.

Iedereen mag meedoen, individueel of met collega’s. Mud Masters biedt ook een trainingsschema, als dat gewenst is. Na afloop kan men als actieheld met modderstrepen op het gezicht en glibberige handen borrelen.

Om zich te ontdoen van de modder is het laatste obstakel een water-hindernis. Deelnemers kunnen zich ook afspoelen met een simpele waterspuit.

Aanmelden kan via marketing@oceanoutdoor.nl met een team, collega’s en/of relaties.

www.oceanoutdoor.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.