Marketing Report
Offspring Media verzorgt contentmarketing voor Boba Autisme Groep en Autisme Centraal

Offspring Media verzorgt contentmarketing voor Boba Autisme Groep en Autisme Centraal

Offspring Media, online uitgeverij van meerdere jongegezinnentitels, is een partnership gestart met Boba Autisme Groep en Autisme Centraal. Met behulp van verschillende soorten content zullen ouders worden geïnformeerd over alles wat te maken heeft met autisme. Ook zullen vaders en moeders de mogelijkheid krijgen in contact te komen met andere ouders en met professionals in hun zoektocht naar de juiste zorg, passend onderwijs en hulp.

Met behulp van redactionele en inhoudelijke content op MamaLove.nl, met blogs en persoonlijke verhalen op Meervoormamas.nl en via direct contact met ouders en professionals op Forumvoorzwangerevrouwen.nl, zal er structureel zichtbaarheid komen voor autisme en ook voor andere leer- en gedragsproblemen, zoals dyslexie, hoogbegaafdheid en ADHD. Op termijn zal er ook worden gekeken naar de mogelijkheid om video en podcasts toe te voegen over autisme aan de platformen van Offspring Media.

Liesbeth Palit, bestuurder van Boba Autisme Groep: “Ik ben Boba ooit gestart vanuit een persoonlijke drive om mensen met autisme te helpen met het creëren van kansen en het bieden van mogelijkheden om verder te komen in het leven. Iedere ouder wil zijn kind begrijpen en begrepen worden. Iedere ouder streeft naar een maximaal haalbare persoonlijke ontwikkeling vanuit basisrust, in evenwicht tussen uitdagingen en mogelijkheden. Als professional heb ik gemerkt dat mensen vaak niet weten waar ze moeten zijn en hoe ze de juiste hulp en zorg kunnen krijgen. Door de samenwerking met Offspring Media kunnen we gezinnen online goed gaan bereiken. We gaan informatie over autisme en ook andere leer- en gedragsproblemen zoals dyslexie, hoogbegaafdheid en ADHD bereikbaar en toegankelijk maken voor een hele grote groep ouders. Ook mijn persoonlijke verhaal als moeder van een zoon van 13 jaar met een dyslexieverklaring en gediagnosticeerd partieel hoogbegaafd, wil ik graag delen via de onlineplatformen van Offspring Media. Door het delen van mijn eigen zoektocht en frustraties op weg naar passend onderwijs en de juiste ondersteuning dat aansluit op de persoonlijke behoeften van mijn zoon, wil ik proberen de weg vrij te maken voor andere ouders. Ondanks mijn kennis en ervaring loop ook ik soms tegen dichte deuren aan. Ik denk dat we samen met Mathijs en zijn team echt een verschil kunnen maken voor ouders die op zoek zijn naar informatie en hulp.”

Mathijs Visser, eigenaar van Offspring Media: “We zijn enorm trots op deze structurele samenwerking met Boba Autisme Groep en Autisme Centraal. Vanuit Offspring Media gaan we graag samenwerkingen aan met experts om op die manier de juiste informatie aan te bieden aan onze doelgroep. Door middel van dit soort kwalitatieve partnerships kunnen we (aanstaande) ouders van belangrijke en betrouwbare informatie voorzien. Liesbeth is een betrokken moeder, gedreven, met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een zeer ervaren hulpverlener en ondernemer op het gebied van autisme. Met behulp van goede content kunnen wij via onze platformen veel gezinnen in Nederland gaan voorzien van bruikbare informatie en antwoorden op vragen waar ouders mee lopen. De lancering van dit partnership zien wij als begin van iets moois.”

www.mamalove.nl
www.forumvoorzwangerevrouwen.nl
www.meervoormamas.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.