Marketing Report
Ombouw Coop-winkels naar PLUS van start

Ombouw Coop-winkels naar PLUS van start

De overgang van Coop-supermarkten naar winkels van PLUS wordt op woensdag 6 april zichtbaar in het straatbeeld. PLUS Gerritsma Heeg in Friesland – voorheen Coop Gerritsma Heeg – opent dan haar deuren.

Het is het startschot van de ombouwoperatie die de komende drie jaar op de planning staat. In een stevig tempo worden vanaf april Coop-winkels toegevoegd aan de PLUS-formule; elke week worden gemiddeld twee á drie winkels omgebouwd.

Coop Gerritsma Heeg is de eerste winkel die – na de fusie van Coop met PLUS – overgaat naar de nieuwe formule. PLUS Gerritsma Heeg opent op woensdag 6 april om 9.00 uur officieel haar deuren in een nieuwbouwpand aan de Koaldyk 17. De winkel is opgebouwd volgens de Briljant 2.0-formule van PLUS, waarin de focus ligt op goed eten, voor iedereen, elke dag.

Duncan Hoy, algemeen directeur PLUS: “De komende drie jaar zetten we hierin in rap tempo forse stappen. We zijn ontzettend trots op de samenwerking tussen Coop en PLUS. Samen creëren we één nieuwe, sterke coöperatie met een sterke focus op klanttevredenheid, duurzaamheid en maatschappelijke impact. We zorgen voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar! Nu in Heeg, en daarna in de rest van Nederland.”

www.plus.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.