Marketing Report
Online Seminar lanceert e-learning platform

Online Seminar lanceert e-learning platform

Online Seminar, een webinarproducent voor de zakelijke markt, heeft Online Seminar Learning gelanceerd. Dit is een full-service e-learning platform waarmee organisaties online trainingen kunnen creëren, bijvoorbeeld onboardingtrajecten, nascholing, of persoonlijke ontwikkeling voor teamleden. Het platform biedt een gepersonaliseerd en makkelijk te hanteren LMS-systeem (Learning Management System), begeleiding, levert data over de voortgang van cursisten en organisaties kunnen het koppelen aan certificeringsbureaus.

Online een teamlid onboarden, workshops, of een eigen leeromgeving voor medewerkers: het zijn behoeftes die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn binnen organisaties. Het Online Seminar Learning platform biedt een e-learningomgeving, die organisaties gepersonaliseerd kunnen inrichten, wat direct zorgt voor employer branding. Met diverse inhoudelijke opties, zoals webinars, video's en audio, en zelfs gamification mogelijkheden.

Marthijn Pieters, CEO Online Seminar: “Wij zien dat e-learning voor de zakelijke markt tegenwoordig een must have is, maar dat er geen goede platforms in Nederland waren om zelf hoogwaardige online trainingen mee te maken. Of de platforms zijn speciaal voor een klant gebouwd, wat duur en tijdrovend is of ze zijn te generiek.

Wouter Vrielink, Head of Online Seminar Learning: "Online Seminar Learning biedt de gulden middenweg: een technisch bewezen full service-platform dat klanten helemaal naar eigen wens kunnen inrichten. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de inhoud van de training te bepalen. Onze didactische projectmanagers en L&D-experts begeleiden je van a tot z, zodat je op geen enkel moment vastloopt. Organisaties zijn hierdoor verzekerd van trainingen op topniveau.”

www.onlineseminar.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.