Marketing Report
Online shop voor wielrenners start speciale foundation voor goede doelen

Online shop voor wielrenners start speciale foundation voor goede doelen

FuturumShop gaat honderd goede doelen ondersteunen. Om die reden is de FuturumFoundation opgericht. Klanten van de online shop voor wielrenners en mountainbikers kunnen zelf hun eigen goede doel nomineren.

Wielrenners en mountainbikers die meedoen aan een goede-doelen-tocht kunnen zich laten sponsoren door FuturumShop. De webwinkel gaat jaarlijks een deel van de omzet doneren aan honderd goede doelen en initiatieven die gericht zijn op de toekomst.

Harmen van der Meulen, oprichter van FuturumShop: “We zien dat veel wielrenners en mountainbikers fietsen voor prachtige en noodzakelijke goede doelen. Kinderen en volwassenen rijden met passie en emotie veel geld bij elkaar. Dat willen wij met onze Foundation maar al te graag sponsoren.” Met de Foundation wordt een platform geboden aan alle klanten van FuturumShop om zichzelf te laten sponsoren."

In FuturumMag. het magazine van FuturumShop staat een groot interview met Tom Dumoulin. De profwielrenner is nauw betrokken bij Tour de Dumoulin en Klaar voor de Start, twee initiatieven die het jeugdwielrennen stimuleren. Speciaal voor Klaar voor de Start organiseert FuturumShop een online veiling met exclusieve items van profwielrenners.

www.futurumshop.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief