Open Now ontwikkelt campagne ARAG Op het recht vertrouwen

Open Now ontwikkelt campagne ARAG Op het recht vertrouwen

Open Now ontwikkelde op basis van de vernieuwde positionering een campagne voor de juridische probleemoplosser ARAG. 

Liselotte Vink, gedragswetenschapper bij Open Now: "Mensen motiveren een verzekering af te sluiten is vanuit gedrag altijd een complex vraagstuk omdat iemand iets afsluit tegen een potentieel risico. En we hebben de natuurlijke neiging te denken dat de kans kleiner is dat ons iets overkomt dan een ander (optimism bias)." 

Hoe motiveer je dan iemand een rechtsbijstandverzekering bij ARAG af te laten sluiten? In de campagne wordt de urgentie vergroot door in te spelen op levensgebeurtenissen die relevant en herkenbaar zijn voor de doelgroep zoals een verhuizing, verbouwing of nieuwe baan. De beelden brengen het gevoel over dat ARAG de doelgroep empowert om sterker in deze live events te staan mochten er potentiële conflicten optreden. 

Jessica Klugkist, Corporate Communications Manager bij ARAG: "Daarnaast laten we ook graag zien dat ARAG een empathische verzekeraar is die met je meedenkt. We proberen een vaste associatie te kweken tussen juridische hulp en ARAG. Als je in een juridisch conflict terecht komt, pak je bij wijze van spreken je smartphone uit de zak en bel je met de juristen van ARAG. Lager kunnen we de drempel niet leggen."

De campagne ging eerst van start op OOH, radio en online en vanaf 20 september zijn ook bijgaande video’s te zien via diverse kanalen.

Credits:

Bureau: Open Now | Productiemaatschappij: Studio Studio | Regie: Lars Brink & Joost Biesheuvel | Postproductie: The Compound | Edit: Moo Flamman | Muziek & audio: Public Audio | Mediabureau: Wisecrackers | Verantwoordelijk bij ARAG: Evert Franken & Jessica Klugkist

www.opennow.nl

www.arag.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.