Marketing Report
Outbrain Academy brengt Native Advertising Strategy Expert-training

Outbrain Academy brengt Native Advertising Strategy Expert-training

Kun je, in een tijd waarin van marketeers wordt verwacht dat ze zo veel leveren met zo weinig, eerlijk zeggen dat je de beste oplossingen gebruikt om de aandacht van de klant te trekken? Is je antwoord geen volmondig Ja, dan dit de ideale cursus om je kennis bij te spijkeren en jezelf te onderscheiden.

De Outbrain Academy is speciaal ontworpen om jouw marketingvaardigheden uit te breiden in een gebied dat enorm groeit: Native Advertising. Aan het einde van de cursus ontvang je je certificering als Native Advertising Strategy Expert, waarmee je jezelf en het werk dat je dagelijks doet, onderscheidt.

Onze succesvolle persoonlijke training is aangepast op de wereld waarin we leven en is online beschikbaar. Het beste van alles is dat onze nieuwste cursus volledig is gebaseerd op jouw directe feedback, zodat je verzekerd bent van een holistische benadering van alles wat met Native Advertising te maken heeft.

Schrijf je hier in voor deze gratis cursus

Wat is Outbrain Academy?

Outbrain Academy maakt deel uit van onze bmissie om te investeren in de opleiding van de huidige marketing- en mediaprofessionals, door hen te voorzien van de nieuwste tools, inzichten en technieken die nodig zijn om hun marketingkwalificaties te verbeteren.

Waar gaat het trainingsprogramma over?

In slechts zes modules, die in totaal niet meer dan een uur duren, neemt de certificeringscursus van Outbrain Academy je mee op reis om een ​​Native Advertising Strategy Expert te worden. De cursus is speciaal ontwikkeld voor marketingbureaus en merkmarketeers om hun marketingvaardigheden te verbeteren, maar is relevant voor alle marketeers op elk niveau.

Waarom aanmelden?

Je vraagt je vast weleens af wat de impact is van het beperken van je advertentiestrategie tot de ommuurde tuinen, vooral als het gaat om merkveiligheid in een wereld van door gebruikers gegenereerde inhoud. In dit snelle digitale landschap moet je wel op de hoogte blijven van de nieuwste kanalen en hoe deze evolueren! In deze cursus ontdek je:

  • Oplossingen voor reclame buiten de ommuurde tuinen
  • Hoe adverteren op internet bijdraagt aan kwaliteitsjournalistiek
  • Waarom consumenten hun aandacht verleggen naar vertrouwd nieuws
  • Hoe native-advertenties de sociale advertenties, videoadvertenties en meer laten schitteren op het open web, en daarbij beter presteren dan andere kanalen
  • Waarom Native Advertising zal blijven winnen als het gaat om de keuze van de consument

 


Ben je er klaar voor om je marketingvaardigheden te verbeteren? Voltooi de cursus in één dag, of volg hem in je eigen tempo – de keuze is aan jou. Mis de kans niet om jezelf te onderscheiden als een gecertificeerde Native Advertising Strategy-expert!

Krijg je certificering binnen één dag, schrijf je hier in

Over Outbrain

Outbrain is het toonaangevende platform voor het open web. Onze technologie stelt een derde van 's werelds online consumenten in staat nieuwe dingen te ontdekken via aanbevelingsfeeds op hun favoriete media en verbindt adverteerders met deze doelgroepen om hun bedrijf te laten groeien. Outbrain is actief in 55 landen en heeft het hoofdkantoor in New York en kantoren in 18 steden over de hele wereld. Lees meer op www.outbrain.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, and Instagram.

www.outbrain.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.