PLUS kiest voor Het PR Bureau

PLUS kiest voor Het PR Bureau

PLUS heeft Het PR Bureau gekozen als partner voor het ontwikkelen van pr-campagnes ter ondersteuning van haar activiteiten. De keuze volgt na een kennismakingsfase waarin Het PR Bureau campagnes ontwikkelde voor twee spaaracties van de supermarktketen. De samenwerking is per juni 2019 officieel van start gegaan.

In de kennismakingsfase vroeg PLUS Het PR Bureau twee pr-campagnes te ontwikkelen rondom de spaaracties van de supermarktketen. Zo werd voor de Tupperware-spaaractie de Breng Je Tupperware Terug Naar Je Ouders-dag in het leven geroepen. Op deze dag werden jongeren aangemoedigd al het Tupperware eindelijk eens terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar: papa en mama. Voor de spaaractie met de Fabeltjeskrant-handpoppen werd een gepersonaliseerde boodschap naar influencers en journalisten verstuurd, ingesproken door Meneer de Uil. Beide activiteiten zorgden voor reuring rondom de spaaracties en werden breed opgepakt in de media.

Esmee Blom, communicatiemanager Campagnes bij PLUS: “Met onderscheidende en spraakmakende campagnes willen we onze positionering Goed eten, daar houden we van, verstevigen. Pr is hierin voor ons een belangrijk onderdeel. In Het PR Bureau zien we een partner die onze positionering onderstreept met mooie content en verhalen die opvallen.”

Toon van Loock, Managing Director bij Het PR Bureau: “Wij dromen al heel lang van een supermarktketen in ons portfolio. We zijn daarom ontzettend trots op de samenwerking met PLUS. Met de afgelopen twee succesvolle campagnes hebben we laten zien wat we op creatief gebied kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om deze lijn door te trekken in de toekomstige projecten.”

www.hetprbureau.nl
www.plus.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.