Marketing Report
PRMTR gaat van start als communicatiebureau voor mobiliteit en automotive

PRMTR gaat van start als communicatiebureau voor mobiliteit en automotive

Het Edese PR-bureau PDR en Wisse Kommunikatie uit Arnhem hebben in samenwerking met de Automotive Campus in Helmond een communicatiebureau opgezet: PRMTR. Het bureau houdt zich bezig met de automotive industrie en mobiliteit. PRMTR ondersteunt niet alleen de partners in het Helmondse netwerk met pr, communicatie en marketing, maar het bureau biedt zijn diensten ook aan andere organisaties en bedrijven in de mobiliteitssector aan.
 
De plannen voor PRMTR (uit te spreken als ‘Promotor’) zijn in overleg met de Automotive Campus in Helmond uitgewerkt. De Automotive Campus wil zijn partners als service ondersteuning in communicatie aanbieden. Bij PRMTR kunnen de partners van de Automotive Campus terecht voor communicatie, pr, contentproductie, marketing en public affairs. De beide consultants van PRMTR, Frits van den Heijkant en Theo Snijders, houden donderdags tussen 11:00 en 15:00 uur een inloopspreekuur, waar de partners van het netwerk communicatievraagstukken kunnen bespreken.
 
Theo Snijders: "Wisse Kommunikatie en PDR hebben beide veel ervaring in de mobiliteitsmarkt. Die varieert van de introductie van een nieuw automodel op de Nederlandse markt en een promotiecampagne voor LPG tot en met het creëren van awareness voor de voordelen van waterstof- en autonoom rijdende auto’s. Daarnaast hebben we voor diverse dienstverleners en technische toeleveranciers in de mobiliteitsmarkt gewerkt. We denken dat er door de opkomst van nieuwe technologie, nieuwe mobiliteitsconcepten en slimme infrastructuur zowel bij bedrijven, kennisinstellingen als overheden veel behoefte aan communicatie-ondersteuning ontstaat."

Frits van den Heijkant: "Met behulp van een stakeholderanalyse en strategie versnel je innovaties. Zo creëer je steun bij doelgroepen, trendsetters, influencers en politiek. Er staan grote mobiliteitsvraagstukken voor de deur in nationale en internationale markten. Met de juiste communicatie creëer je acceptatie en draagvlak. Maar goede communicatie is erg tijdrovend. PRMTR ontzorgt bij deze communicatiewerkzaamheden; variёrend van communicatieadvies en content volgens de laatste trends tot het uitbouwen van (internationale) perscontacten. Met steun van meer dan 20 professionals kunnen we ook grotere projecten uitvoeren."
 
Dankzij de vestiging van PDR in Haag, de vestiging van Wisse Kommunikatie in Brussel, en de wereldwijde Worldcom pr Groep kan PRMTR zijn klanten ook ondersteunen bij lobbywerkzaamheden en internationale communicatie.

www.prmtr.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.