Pathé trapt 2023 af met blockbusters en Specials

Pathé trapt 2023 af met blockbusters en Specials

Gezellig naar de film, een uitstapje voor samen, met vrienden, het gezin of gewoon lekker zelf genieten van al het moois op het witte doek. De komende weken is er weer van alles te zien in de bioscopen van Pathé.

Start de maand januari op het puntje van je stoel tijdens de thriller Poker Face, waarbij tech miljardair Jake (Russell Crowe) zijn beste vrienden uitnodigt voor een avondje poker die ze nooit zullen vergeten.

Op het puntje van je stoel kun je blijven zitten tijdens de film Operation Fortune: Ruse de Guerre, een spannende actiethriller met onder anderen Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett en Hugh Grant in de hoofdrol.

De nieuwe maand staat niet alleen in het teken van spanning en actie, er is ook ruimte voor wat romantiek en humor tijdens de komedie Maybe I Do (Emma Roberts en Luke Bracey). Graag proosten we samen op het nieuwe jaar met een glas prosecco bij de speciale voorpremière van Fijn Weekend, een topfilm van Nederlandse bodem, op woensdag 18 januari. Daarnaast schitteren Brad Pitt en Margot Robbie in het spectaculaire Babylon, de nieuwe film van Damien Chazelle, die zich afspeelt Los Angeles tijdens de roaring twenties.

Muziekliefhebbers zitten in het nieuwe jaar goed bij Pathé. Op 27 januari heb je als bezoeker één avond de kans om superster Billie Eilish te zien tijdens Billie Eilish: Live at the O2. Ben je meer van prachtige klassieke tonen? Dan is het concert van maestro André Rieu, opgenomen in de Ierse hoofdstad Dublin, wellicht wat voor jou: op 28 januari wordt Andre Rieu in Dublin vertoond.

Naast muziek en de nieuwste topfilms is er deze maand ook weer een mooie selectie arthouse films te zien. Laat je meeslepen in de documentaire over het leven, de carrière en de strijd van Nan Goldin in All the Beauty and the Bloodshed of ga voor wat luchtigers tijdens de komedie The Banshees of Inisherin.

Aan de kleinste filmfans is ook deze maand weer gedacht, populaire titels zoals Wil de Krokodil, Hotel Sinestra en de Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens draaien voor het hele gezin. Al met al is er deze maand reden genoeg om het nieuwe jaar te starten bij Pathé!

www.pathe.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.