Marketing Report
Pathé verrast Fast & Furious-fans met bioscoopbezoek Fast X nieuws

Pathé verrast Fast & Furious-fans met bioscoopbezoek Fast X

Filmfans die alle voorgaande Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw bij Pathé Thuis hebben gezien, worden verrast met twee bioscooptickets voor Fast X. Iedereen heeft nog tot en met woensdag 7 juni de tijd om de tien Fast titels te bekijken bij Pathé Thuis en zich daarmee aan te melden voor deze actie.

De filmfranchise Fast & Furious is niet alleen populair in de bioscoop. Ook bij Pathé Thuis worden alle negen eerdere titels én Hobbs & Shaws goed bekeken. De populairste titels zijn Fast 9, 8 en 7. Dit jaar is het succesvolste Fast & Furious jaar ooit bij Pathé Thuis: de eerdere 9 titels worden 25 procent vaker bekeken dan in 2022. De meest recente Fast X titel roept de Fast & Furious liefde dus alleen maar meer aan.

Winactie

Alle Pathé Thuis klanten die sinds 2017 alle negen Fast & Furious én Hobbs & Shaw titels hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis, krijgen een mail met daarin de uitnodiging om twee bioscooptickets voor Fast X te claimen. De eerste 100 Fast-fans die reageren, ontvangen twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze.

Filmfans die nog bezig zijn met hun Fast-marathon en andere filmliefhebbers kunnen ook meedoen met de actie. De eerste 50 filmfans die vóór donderdag 8 juni ook alle negen Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis krijgen een mail met daarin twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze.

www.pathe.nl

Lees ook:

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

[Box Office] The Nun 2 binnen op nummer 1 | Week 37

11-09-2023 | 16:02:26
De horror-thriller The Nun 2 komt deze week binnen op nummer 1 in de toplijst. In dit vervolg komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non 

[Box Office] The Equalizer 3 binnen op nummer 1 | Week 36

04-09-2023 | 13:18:00
Deze week komt The Equalizer 3 binnen op nummer 1 in de toplijst. Dit is het laatste hoofdstuk in de Equalizer-trilogie

Pathé en Albert Heijn komen met digitale filmspaaractie

04-09-2023 | 12:27:00
Pathé en Albert Heijn zijn via een samenwerking een digitale filmspaaractie gestart waarbij vanaf 4 september tot en met 17 september er digitaal gespaard kan worden voor een tweede gratis bioscoopkaartje en een tweede drankje of snack

[Box Office] Doggy Style binnen op nummer 9 in de toplijst | Week 35

28-08-2023 | 17:02:00
Het zal geen verassing zijn, maar de nummer 1 en 2 van de Box Office worden nog steeds vertegenwoordigd door Barbie en Oppenheimer
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.