Marketing Report
Patrick Kuijsters aangesteld als directeur Brand, Marketing & Communications ABN AMRO nieuws

Patrick Kuijsters aangesteld als directeur Brand, Marketing & Communications ABN AMRO

Patrick Kuijsters wordt per 1 juli directeur Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO. 

Kuijsters werkt momenteel bij de Volksbank als Lead Expertise Center Business en was daarvoor Directeur Marketing & Digital bij dezelfde bank. Kuijsters heeft ruime ervaring op het gebied van marketing, communicatie en branding. Hij werkte in verschillende merk- en marketingrollen bij onder andere Sara Lee Douwe Egberts, KPN en – sinds 2013 – SNS en De Volksbank.

Kuijsters heeft bewezen nieuwe en bestaande merken succesvol te kunnen (her)positioneren in de markt. Hij werkt daarbij vanuit een heldere klantvisie, een sterke purpose en bijbehorende strategische keuzes. Bij KPN was Kuijsters als marketingdirecteur onder andere verantwoordelijk voor de vereenvoudiging van het merkportfolio en het toekomstvast positioneren van het merk KPN voor zowel de zakelijke – als particuliere markt. Onderdeel hiervan was het rebranden van merken als Primafoon, Het Net, Digitenne en Planet Internet. Bij SNS heeft Kuijsters het merk opnieuw vormgegeven naar een no-nonsense bank met bijbehorende proposities, klantgroei en NPS-verbetering. In 2017 is de Volksbank als moedermerk geïntroduceerd voor de merken SNS, RegioBank, ASN Bank en BLG Wonen.

Bij ABN AMRO heeft Kuijsters als opdracht om het merk, de communicatie en marketing van ABN AMRO succesvol te laten aansluiten bij de purpose van de bank, Banking for better for generations to come en de daarbij bijbehorende strategie.

www.abnamro.nl

Foto: Annelies van ’t Hul - ABN AMRO

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.