Marketing Report
Patrick van Drongelen Managing Director bij Peek Creative Studios

Patrick van Drongelen Managing Director bij Peek Creative Studios

Patrick van Drongelen is per 1 december 2021 benoemd tot Managing Director bij Peek Creative Studios. Peek Creative Studios is onderdeel van de Wenneker Group. Met de benoeming vertrekt Michel Sohier die tot 21 oktober 2020 ook eigenaar was van Peek Creative Studios.

Patrick van Drongelen, werkte bij APS Group, waar hij verantwoordelijk was voor de European Marketing Operations van klanten als Albert Heijn, AkzoNobel, BMW, Adidas en Philips. Voor zijn tijd bij APS Group werkte Van Drongelen ruim 8 jaar bij Peek Creative Studios als Account/-Operations Director.

Michel Sohier, vertrekkend Managing Director van Peek Creative Studios: “Ik draag met veel vertrouwen het stokje over aan Patrick van Drongelen. Ik heb een prachtige tijd gehad bij Peek waar ik 24 jaar eigenaar van ben geweest. Patrick van Drongelen kent Peek Creative Studios, maar bovenal kent hij de klanten ook erg goed. Het is mooi om te zien dat hij zich door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen naar deze rol. De komende maand gaan we werken aan de overdracht en ik wens hem dan ook heel veel succes in zijn rol als Managing Director.”

Maurice Wenneker, Co-CEO Wenneker Group: "Patrick van Drongelen heeft natuurlijk al een mooie geschiedenis bij Peek Creative Studios maar evenzo belangrijk is de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan bij APS en het opzetten van Albert Heijn Studio. Iets wat niet alleen waardevol is voor onze klanten, maar ook voor ons als Wenneker Group richting de toekomst." 

Patrick van Drongelen: “Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging. De liefde voor Peek Creative Studios en productie is altijd gebleven en toen deze kans zich aandiende heb ik hem met beide handen aangegrepen. Ik heb heel veel zin om met het team en onze klanten aan de slag te gaan, maar ook om de samenwerking binnen de Wenneker Group verder te gaan intensiveren.”

www.peekcreativestudios.nl
www.wenneker.group

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.