Marketing Report
Patritia Pahladsingh benoemd tot CEO Accenture Song Nederland  nieuws

Patritia Pahladsingh benoemd tot CEO Accenture Song Nederland 

Patritia Pahladsingh is per 1 februari 2023 benoemd tot CEO & Managing Director van Accenture Song Nederland. Accenture Song helpt bedrijven te transformeren met creatieve oplossingen en belooft growth through relevance at the speed of life. In deze rol zal Patritia Pahladsingh tevens zitting nemen in het Nederlands Leiderschapsteam van Accenture.

Accenture Song werkt samen met toekomstgerichte merken. Het is toonaangevend bij het benutten van de voortdurende technologische veranderingen en met zijn diepgaande kennis van klanten creërt het groei en kansen. Accenture Song is recentelijk door AdAge uitgeroepen tot 's werelds grootste digitale bureau, met een omzet van 16 miljard dollar in het afgelopen boekjaar.

Samenbrengen van verschillende specialismen

Nicole van Det, Country Managing Director Accenture Nederland: "Met alle technologische, maatschappelijke en duurzame ontwikkelingen zullen onze klanten én wij de komende jaren geconfronteerd worden met meer uitdagingen dan ooit. Dit vraagt om het samenbrengen van verschillende specialismen, zoals state-of-the-art technologie, data en creativiteit. Met haar indrukwekkende trackrecord binnen de creatieve industrie én de gedrevenheid om het allerbeste werk voor klanten te leveren zijn wij ervan overtuigd dat onder leiding van Patritia Accenture Song Nederland zich verder ontwikkeld als topspeler in de Nederlandse markt."

Sohel Aziz, Managing Director Frankrijk, Nederland & België: "Nederland is een strategische groeimarkt voor ons en Patritia is een charismatische leider die onze ambities voor Accenture Song deelt. Haar aanstekelijke energie en passie voor mensen en klanten zullen ons helpen die ambities waar te maken. Ze zal een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van creativiteit in de boardroom van onze topklanten hier in Nederland."

Creatie toevoegen aan tastbare bedrijfstransformaties

Patritia Pahladsingh: "Accenture Song is een thuis voor design-, technologie- en datatalent van wereldklasse. Het biedt mij een fantastische kans om creatie toe te voegen aan tastbare bedrijfstransformaties en te werken met onze global CEO and creative chairman David Droga aan vooruitstrevend werk voor klanten."

Patritia Pahladsingh is meer dan 25 jaar werkzaam in de reclame- en communicatiebranche en neemt sinds 2013 zitting in de directie van TBWA\NEBOKO. Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Patritia Pahladsingh bestuurslid VNO-NCW Metropool Amsterdam, bestuurslid Rode Kruis Amsterdam-Amstelland, lid van de Steering Committee Effie, jurylid Eurobest Awards en jurylid Coolest Dutch Brands. 

www.accenture.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.