Marketing Report
Picnic bezorgt ook in randgemeenten Eindhoven

Picnic bezorgt ook in randgemeenten Eindhoven

Picnic kan haar diensten in de regio Eindhoven uitbreiden nu het een nieuwe hub heeft gevonden van waaruit de elektrische elektrische karretjes uitrijden. Tot op heden bezorgde Picnic vanuit het distributiecentrum. Het gaat om om onder andere Geldrop, Nuenen en Waalre.

Sinds Picnic in mei 2018 in Eindhoven is gestart, is de vraag naar bezorging van boodschappen groot. Waar werd begonnen met 8 elektrische wagentjes en 30 runners, is dat aantal gegroeid naar 15 wagentjes en 45 runners. Intussen zijn 13.432 inwoners van Eindhoven klant van Picnic. Er staan nog meer dan 10.000 mensen op de wachtlijst in de grootste Brabantse stad. Naar verwachting is het aantal elektrische wagentjes eind dit jaar gegroeid naar 30 en het aantal runners naar 90.

Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic: "We zijn erg blij en opgelucht dat we met deze nieuwe hub vanaf 8 mei een veel groter gebied kunnen bedienen." 
 
De compacte elektrische wagentjes waarmee Picnic bezorgt zijn milieuvriendelijk en geluidsarm. Het bezorgmodel zorgt voor een vermindering van CO2-uitstoot vergeleken met een autorit naar de supermarkt.

www.picnic.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.