Picnic voert start-uplijst LinkedIn aan

Picnic voert start-uplijst LinkedIn aan

LinkedIn’s nieuwsredactie heeft de top 10 van Nederlandse start-ups bekendgemaakt. De lijst wordt aangevoerd door online supermarkt Picnic, gevolgd door e-mobility start-ups felyx (shared e-scooters) en Dott (shared e-bikes en e-steps).

Pieter Cranenbroek, redacteur bij LinkedIn Nieuws: “De ondernemingen op de top startuups-lijst vormen een weerspiegeling van hoe onze wereld en ons werken veranderd is. We zien een verschuiving naar een gedigitaliseerde economie met diensten die veelal online worden verleend. De meerderheid van de start-ups uit de top 10 is relevanter dan ooit omdat ze - ondanks de crisis - vanwege hun digitale karakter werkzaamheden hebben kunnen voortzetten of zelfs hebben kunnen uitbreiden.”

De lijst is samengesteld op basis van een combinatie van factoren als personeelsgroei, interesse in en interactie met het bedrijf, betrokkenheid bij werknemers en de mogelijkheid om het beste talent aan te trekken. Hiervoor is gebruik gemaakt van LinkedIn-data van het platform. Dit jaar is er specifiek gekeken naar de periode januari-juli 2020.

  1. Picnic - online supermarkt
  2. felyx - shared e-scooters
  3. Dott - shared e-bikes en e-steps
  4. Otrium - online designer outlet
  5. Crisp - online supermarkt
  6. Lumicks - hightech wetenschappelijke instrumenten
  7. Bynder - platform voor digitaal bestandsbeheer
  8. Zivver - veilige e-mail en bestandsoverdracht
  9. BUX - app voor commissievrij beleggen
  10. 3D Hubs - online platform voor on demand-netwerk van 3D productie

 

www.linkedin.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.