Plant-based food company Upfield schakelt Dept in

Plant-based food company Upfield schakelt Dept in

Upfield stelt digitaal centraal in zijn marketingstrategie om de doelgroep beter te bereiken en duurzame klantrelaties op te bouwen. De grootste plant-based food company ter wereld heeft digital agency Depts hulp gevraagd om een betere online performance te behalen voor Upfields plantaardige spreads en kaasmerken.

De digitale strategie wordt geoptimaliseerd voor de merken Blue Band, Becel, Becel ProActiv, Croma, Violife en Flora Plant. Dept ondersteunt Upfield bij zowel strategie en uitrol als bij de optimalisatie van campagnes op onder andere social media, search en display. De full funnel, online-only introductie van het nieuwe product ProActiv Immune was een eerste stap, waar met gebruik van verschillende assets per touchpoint de CTR is verdrievoudigd.

Lauren Tolond, head of marketing bij Upfield Nederland: “We willen graag ontdekken hoe we nog relevanter voor onze klanten kunnen zijn. Door full funnel te communiceren en nieuwe digitale tactieken toe te passen, laten we digital optimaal bijdragen aan onze merkdoelstellingen en de diepgang die we via deze kanalen kunnen behalen. We verbinden aansprekende content met data en technologie en Dept is daarvoor de perfecte partner om de omnichannel transitie samen mee vorm te geven.”

Hein Strijker, account director bij Dept: “In samenwerking met krachtige partners als N=5, Bain&Company en Dentsu hopen we met onze digital-first aanpak een belangrijke bijdrage te leveren aan het activeren en uitbouwen van de relatie tussen Upfield’s merken en de consument.”

www.deptagency.com
www.upfield.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.